Blog

Lotto filmer för webben

Written by on 19th November 2011 in Våra nyheter with Leave a comment

Under hösten har Veranda Film gjort ett antal filmer för Svenska Spel i en satsning på webben. Det är favoriter i repris med vinnarambassadören Pierre Jonsson. Vi gjorde även en serie som handlar om människor med starka drömmar – under serien Alla Har vi Drömmar. De senaste filmades av Jesper Karlsson och Pernilla Olsson. Grafiken är gjord av Anna Oddbjörn. Här en film om två familjer som skaffat kameler och nu drömmer om att rida karavan runt Mälaren.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Där finns även filmer om hur Lotto fungerar eller en resa till Vinnarrummet.

Posted Under:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>