Blog

Storytelling kurs på Berghs – bakomfilm

Written by on 28th October 2015 in Våra nyheter with Comments Off

I höst har Patrik haft storytelling kurs på Berghs med Com Hem som kund. Com Hem med Jessica Sjöberg som kommunikationschef ställde upp med ett starkt och intressant case hur storytelling kunde användas för att berätta en ny(are) historia om Com Hem. Studenterna skulle gestalta allt i form av filmer (som en del av en kampanj). Vi gjorde en bakomfilm som regisserades av Erik Artur som även var fotograf på studenternas alla fem filmer. Här kan ni se bakomfilmen och alla konceptfilmerna.

Storytelling: Hur det gick när Berghs gjorde filmer för Com Hem from Patrik Hambraeus on Vimeo.

 

Och här hittar ni alla fem filmerna:

Com Hem + Berghs – alla filmer from Patrik Hambraeus on Vimeo.