Education

Part of During the ninities both Patrik and Tsemaye were educated in London, England

Veranda Film har specialiserat sig på utbildningar inom konceptutveckling, pitchning, programledarcoaching och copywriting på engelska.Det går bra att ladda ner information om våra utbildningar som PDF eller läsa om dem här på sidan.Bland våra kunder finns DN, TV 8, Strix, Sparks Network, Aftonbladet, Svenska Spel, Solving & Strömberg, SVT, TV 4 med flera.Vi håller årligen kurser på högskolor som Berghs SOC, Dramatiska Institutet, Musikhögskolan i Piteå och Forsbergs skola.

Träning för programledare, presentatörer och nyhetsuppläsare

Vi är stolta att presentera en ny programledarutbildning och coachning för programledare, främst inom televisionen. Vi har en unik metod för coaching som inkluderar teknisk träning, feedbacksamtal och samarbete med producenter/kanalledning om visionen med programmet de leder. Varje utbildning vi gör är skräddarsydd.

Hittills har vi utbildat nyhets, sport och nöjes programledarna på Aftonbladet TV, programledarna på Click (Aftonbladet), Keno och ett helt gäng färska programledare för Svenska Spels nya stora bingosatsning. Veranda Film ordnar även casting.

 

Webb TV – trender och inspiration

En föreläsning på 60 minuter,plus eventuell diskussion eller kreativ workshop.

Syftet med föreläsningen:Att Inspirera och diskutera trender inom webb TV, med fokus på web 2.0 problematiken. Med hjälp av en rad  konkreta exempel görs en analys  och nedbrytning av vissa inslag och företeelser.Föreläsningen är bland annat beställd av Aftonbladet Nya Media för en intern konferens.

Contact us for more info.

Name (required)

E-mail (required)

Subject

Telephone

Message