Mister Pitch

Vi har skapat en ny sida för att samla allt om vår pitch utbildning på www.misterpitch.com.

Ta kontakt med oss för att veta mera.

Du kan även se vår introduktionsfilm.

Pitcha med retorik – lär dig säljandets dramaturgi.

En workshop med Patrik Hambraeus

I ett konferensrum i Cannes hösten 2006 gick fyrtio producenter från 13 internationella produktionsbolag inom Sparks Network igenom min workshop i hur man pitchar med retorik.  Dagarna efter följde jag upp resultatet inne på Mipcom-mässan och även de mest luttrade producenterna insåg styrkan i att använda de klassiska retoriska metoderna.

En dags workshop innefattar:
Teoretisk genomgång av klassisk retorik
Bygga argument (för och emot)
Analysera kunden
Utveckla språket
Strukturera en pitch

I de praktiska momenten utvecklar vi pitcher grundat på ert eget material. Jag ger även coaching på hur ni uppfattas i en pitchsituation och vi jobbar med hur ni kan förstärka ert personliga sätt att övertyga.

Workshopen är speciellt anpassad för att ta fram korta och effektiva pitcher, liknande de som sker hela tiden på Mipcom och på tv kanaler. Med nästan 20 år i branschen som TV producent har jag lång erfarenhet av att pitcha projekt för nationella och internationella kunder.

Mitt främsta argument för att sälja workshopen är enkelt: retorik fungerar. Det är en urgammal metod och precis som med dramaturgin i filmen har den som främsta syfte att få kunden/publiken att känna och uppleva på ett visst sätt. Ni lär er hur ni kan påverka köparen subtilt och sälja effektivt genom att strukturera pitchen retoriskt rätt.  Och därmed komma närmare en affär.

Vad motiverar då den här utbildningen? Kan träning förbättra era pitcher (trots att ni förmodligen pitchar bra idag)? Kombinationen av att lära sig av den retoriska metoden och att jobba med ert eget material fungerar mycket väl.  Det ger direkt resultat på hur ni presenterar er själva och materialet. Jag har utvecklat denna workshop under tio år. Bland mina kunder finns Strix TV, Sparks Network, Berghs SOC, Dramatiska Institutet, Forsbergs Design skola, Solving & Strömberg Consulting med flera. Jag lämnar gärna referenser.

Kontakta mig för att veta mera om pitchträningen och hur vi kan skräddarsy en workshop för ert företag.

Name (required)

E-mail (required)

Subject

Telephone

Message